I ja nosim domaće Street Style Urednikov izbor

Kako trendy Sana Linea košulju nositi na dva načina

Volimo ovu košulju jer nam dopušta da ju nosimo i u onim situacijama kada se od nas zahtjeva stogi poslovni dresscode ili nam pak može poslužiti u ležernijim varijantama kada se jednostavno želimo opustiti na druženju sa prijateljicama.

Ukoliko ne znate što obući sutra, mi Vam donosimo prijedlog kako iskombinirati trendy crvenu dots košulju Bh brenda Sana Linea. Volimo ovu košulju jer nam dopušta da ju nosimo i u onim situacijama kada se od nas zahtjeva stogi poslovni dresscode ili nam pak može poslužiti u ležernijim varijantama kada se jednostavno želimo opustiti na druženju sa prijateljicama.

#Rock it baby

Nevjerojatno je koliko elegantnim komadima volimo dodati taj rocknroll momenat. Stoga smo ovu košulju obukli uz kožnju suknju midi dužine, uz to iskombinirali mrežaste čarape i omiljene nam crne gležnjače. Opuštene trakice nam daju ležeran, ali opet chic izgled.

1.21.11.3

# Parlez-vous français?

Zašto svoju omiljenu ljetnu haljinu ne biste iskoristili i u hladnijem periodu godine i ispod nje samo obukli košulju dugih rukava i svezali preslatku mašnu… Voila! Vaš fashion momenat je tu! Ovu kombinaciju smo upotpunili sa čizmama iznad koljena, ali će svakako elegantno izgledati i uz obične crne salonke. Izbor je Vaš, dok god se u tome dobro osjećate.

2.3.jpg2.4.jpg2.2.jpg

Ukoliko za sebe tražite multifunkcionalan komad onda obavezno svratite na neke od lokacija Sana Linea trgovina i pronađite nešto za sebe. Sve informacije možete dobiti putem njihove Facebook stranice.

Birajmo domaće, jer domaće je u modi!

0 comments on “Kako trendy Sana Linea košulju nositi na dva načina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: