Lookbook Najčitanije Nove kolekcije Novosti

Nova mini Pavone kolekcija: #FURFREE kolekcija jakna i ogrtača

U skladu s globalnim trendom izbacivanja pravog krzna iz kolekcija modnih brendova, kratko šišano umjetno krzno u Pavone kolekciji idealno je za nadolazeće hladne dane.

Bosanskohercegovački modni brend Pavone ovu jesen/zima sezonu započeo je raskošnim i posebnim materijalima poput brokata, žakarda te šljokica, a nastavlja novom kolekcijom #FURFREE jakna i ogrtača.

IMG_4723

U skladu s globalnim trendom izbacivanja pravog krzna iz kolekcija modnih brendova, kratko šišano umjetno krzno u Pavone kolekciji idealno je za nadolazeće hladne dane. Marijana Ivanković, vlasnica brenda, naglašava kako klijenti uvijek traže odjevne predmete koje bi iskombinirali s postojećom ponudom haljina.

Odlučili smo odabrati samo akromatske boje, crnu i sivu, kako bi se jakne lako uklopile uz haljine. Želimo ići korak po korak i nadopunjavati asortiman tako da je za nas ovo jako bitna mini kolekcija jer želimo izraziti zahvalnost za povjerenje velikom broju
kupaca koji su fantastično prihvatili povratak Pavone brenda na tržište. Kao i uvijek, važno nam je da svaki naš proizvod pruža ženama osjećaj ugodnosti i mogućnost nošenja kako u dnevnim, tako i u večernjim kombinacijama.”, naglašava.

IMG_4699

Kolekcija se sastoji od 6 modela: stola sa satenskom vrpcom, pelerina, kratka jakna, kratka s kapuljačom, regular dužina i prsluk. Sve jakne moguće je napraviti i po mjeri kako bi što bolje pristajala kupcu.

IMG_4758IMG_4766.2IMG_4784

Iza odličnih fotografija koje su snimane u obraslom dvorištu stoji talentirana fotografkinja Senja Vild.

IMG_4685.jpg

O Pavone brendu:
Osnovan 2002. godine prvenstveno kao brend trikotažnih proizvoda (džempera), a kasnije i ime multibrend trgovina koje su se nalazile po cijeloj Bosni i Hercegovini. Nakon privremenog gašenja, prošle godine mlada ekipa repozicionira Pavone kao niche brend haljina koje nastaju u maloj manufakturi gdje se sve može prilagoditi po mjeri jer univerzalna veličina u njihovom rječniku ne postoji.

IMG_4718.2IMG_4732.2IMG_4774.2IMG_4779

Birajmo domaće, jer domaće je u modi!

0 comments on “Nova mini Pavone kolekcija: #FURFREE kolekcija jakna i ogrtača

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: