Street Style Urednikov izbor

Omiljeni jesenski outfit: Za udobne i chic nedjelje

Ovog puta Vas izazivamo da nedjelju začinite komadima domaćih brendova. Osim što ćete izgledati chic, ova kombinacija će Vam pružiti nevjerojatnu udobnost. Stoga sati koje ćete provesti u šetnji gradom neće biti naporni. 

Ukoliko već niste, jesen Vam daje novu priliku da se u nju zaljubite! Jednostavno ne možemo, a da ne uživamo u slobodnoj nedjelji, suncu koje nas grije i svim raskošnim jesenjim bojama. Iskoristite baš ovu nedjelju da uživate u divnom vremenu, popijete piće sa prijateljicama, a i odmorite od svakodnevnog stresa koji nam današnji način života nameće.

Ovog puta Vas izazivamo da nedjelju začinite komadima domaćih brendova. Osim što ćete izgledati chic, ova kombinacija će Vam pružiti nevjerojatnu udobnost. Stoga sati koje ćete provesti u šetnji gradom neće biti naporni.

11

Obzirom kako se i dalje ne želimo odreći cvjetnog uzorka, za ovu kombinaciju smo birali divnu suknju BH brenda Mali svijet mašte, koja osim cvjetnim dezenom plijeni i svojim dizajnom. Volani su itekako In i ove sezone. Uz suknju smo ukombinirali mrežaste čarape BH brenda Gloria Line, koje su se idealno uklopile uz srebrene cipele BH brenda Dresscode.

7

Moram priznati kako je kupovina ovih gležnjača bila najbolja odluka donesena u poslijednje vrijeme. Osim neobičnog dizajna, ove cipele su toliko udobne da ih nećete poželjeti skinuti sa nogu.

1

Cjelokupan look upotpunila je divna tamno zelena kožna torba Bh brenda Zizza. Torba je idealne veličine i oblika i u nju Vam može stati sve što Vam je neohodno za potpuno uživanje u divnoj sunčanoj nedjelji. Od nakita, cijelokupan look smo upotpunili sa prstenom BH dizajnerice Nevene Nikolić iz NnenN design.

8

6

10.jpgŠto nosim: 

Suknja: Mali Svijet Mašte

Torba: Zizza

Čarape: Gloria Line

Cipele: Dresscode

Prsten: NnenN

Za više inspirativnih outfit priča, zapratite naš Instagram profil.

Birajmo domaće, jer domaće je u modi!

0 comments on “Omiljeni jesenski outfit: Za udobne i chic nedjelje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: