Najčitanije Nove kolekcije Novosti Street Style

Savršene haljine iz nove kolekcije DraWer-a: Sve što Vam je potrebno ove jeseni

Modna kuća DraWer donosi novu jesenju kolekciju ispunjenju kvalitetnim i atraktivnim haljinama za jesen/zimu 2017.

Iako nam jesen donosi hladnije vrijeme, ne morate se odreći elegancije i kada se temperature spuste ispod ništice. Ovaj put smo za Vas izabrali četiri elegantne haljine iz nove DraWer kolekcije, koje će biti Vaši idelani saveznici ove jeseni.

Nakon ljetne kolekcije koju smo predstavili ovdje, modna kuća DraWer donosi novu jesenju kolekciju ispunjenju kvalitetnim i atraktivnim haljinama za jesen/zimu 2017. Ako tražite haljinu za hladnije jesenske dane, ovo je kolekcija u kojoj ćete ju i pronaći. Pliš je i dalje itekako u trendu, a iz DraWer-a predlažu pliš haljinu dugih rukava, upotpunjenu sa volanima, kaišom i džepovima.  Obratite pažnju i na haljine rađene u cvjetnim i veselim bojama, jer Vam modeli omogućavaju da se u svakom trenutku osjećate kao istinska dama.

#Haljina Jackie

Tražite elegantnu haljinu koju ćete moći nositi u raznim prlikama? Neka haljina Jackie bude Vaš izbor. Udobni materijal, predivan cvjetni dezen, elegantan dizajn upotpunjen sa volanom ovu haljinu čini bezvremenskim komadom. Uz haljinu Jackie idealno su se uklopile sive cipele BH brenda Zizza shoes. Od nakita smo uz ovu haljinu odabrali prsten pretalentovane Nevene Nikolić koja stoji iza brenda NNeNN design.

photo4phto3photo3photo2

Haljina: DraWer

Cipele: Zizza

Prsten: NNeNN design

#Haljina Kate

Mi smo zaljubljeni u plišanu haljinu Kate koja će ove sezone biti apsolutni hit. Idealna dužina ove haljine, ali i detalji koje posjeduje izdvajaju je iz mase. Osim trendovskog kaiša koji će idelano naglasiti Vaš struk, haljina Kate posjeduje i mašnu koja ju čini još elegantnijom. Sigurni smo kako ćete u njoj biti primjećeni, a osjećaj udobnosti koju Vam pruža je nezamjenjiv. Uz haljinu Kate iskombinirali smo i crvenu torbu BH brenda Zizza, zajedno sa tamno crvenim gležnjačama istog brenda. Cjelokupan look upotpunili smo sa crnim Gloria Line čarapama. pic2.png
pic3.jpgslija4.jpg

pic1

Haljina: DraWer

Torba i cipele: Zizza

Čarape: Gloria Line

#Haljina Meggy

Ukoliko trebate stići na neki event, ili pak na kavu sa prijateljicama ili možda na spoj, neka haljina Meggy bude Vaš izbor jer je idealna za hladne jesenske dane. Uz svoj jedinstven dizajn, haljina Meggy je idealan spoj raznolikih dezena i boja koji u cjelokupnom izdanju izgledaju fenomenalno. Sami kroj haljine je jednostavan, ali opet toliko efektan, da uz nju Vam ništa više i nije potrebno. Mi smo ljepotu haljine naglasili predivnim cipelama BH brenda Zizza, koje su nas oduševile kako svojim izgledom, tako i udobnosti.

slika3

slika1slika2.jpg
slika4

Haljina: DraWer

Cipele: Zizza

#Haljina Carrie

Ova haljina je idealna za one dane kada bismo samo plesali. Možete je ukombinirati kako za dnevne, tako i za večernje izlaske. Svakako ju možete nositi i u poslovnim prlikama. Jedinstven materijal i igra boja, omogućava Vam da ju iskombinirate uz Vaš omiljeni par čarapa ili cipela. Mi smo ju ovaj put upotpunili sa zlatnim Gloria Line čarapama, ravnim ljubičastim gležnjačama BH brenda Zizza, te torbom istoimenog brenda.

sl2

slija2

slika8.png

sl1

Haljina: DraWer

Cipele i torba: Zizza

Čarape: Gloria Line

Ukoliko ste neku od haljina već vidjeli u svom ormaru, onda obavezno posjetite DraWer poslovnice u Sarajevu, na adresi ul. Valtera Perića 11, ili u Kiseljaku, Han Ploča br. 179. Ukoliko pak želite za sebe par Zizza cipela, možete ih pronaći na linkovima koje prate tekst.

Birajmo domaće, jer domaće je modi!

0 comments on “Savršene haljine iz nove kolekcije DraWer-a: Sve što Vam je potrebno ove jeseni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: