Najčitanije Nove kolekcije Novosti

Fenomenalna NEVERENDING kolekcija KALAstore tima: Komadi koje ćete odmah poželjeti u svom ormaru

BH brend KALAstore Vam predstavlja svoju fenomenalnu jesensku kolekciju, čije komade ćete odmah poželjeti u svom ormaru.

 

Nova kolekcija za jesen/zimu 2017/18 nosi naziv NEVERENDING collection iz više razloga.

Predstavlja klasiku kojoj smo se okrenuli koja je neprolazna, bezvremenska i uvijek u trendu ali i sam koncept kolekcije koji je takav da će se svaka naredna, mini kolekcija koja bude rađena uklapati u ovu, postajati dio nje kao njen nastavak i upravo zato kolekcija se ne završava sezonom,naprotiv ona tek počinje., naglašavaju iz KALAstore-a.

IMG-20171001-WA0013

IMG-20171001-WA0010.jpg

U novoj kolekciji, kreativni tim KALAstore-a je ostao vijeran svom prepoznatljivom kvalitetu ali i neobičnim bojama i kombinacijma istih, pa je tako jedan od zaštinih znakova kolekcije i baby blue podstava koja se nalazi na njihovim modelima i predstavlja nov i zanimljiv detalj u kolekciji.

U novoj kolekciji su zastupljeni razni materijali, poput pamuka,svile, skaja, vune, kašmira do pliša, koji je i ovu sezonu jako popularan.

IMG-20171001-WA0009.jpg

IMG-20171001-WA0008

Uz pliš, svoje mjesto u novoj kolekciji je pronašao i bukle koji je zaslužan za komade po kojima je KALAstore brend i postao prepoznatljiv.

U ponudi je opet naš čuveni model sako od ovog sjajnog materijala kojem su se naše klijentice posebno obradovale. Modeli od ovog materijala, kao i od još nekih su označeni kao limited edition., ističu iz KALAstore tima

IMG-20171001-WA0006IMG-20170921-WA0006

Kolekcija je raznovrsna, bazirana na dobrim klasičnim komadima poput sakoa, pantalona i košulja koji spadaju u grupu bussines look, dok sa druge strane su zastupljeni i modeli poput haljina, kožnih suknji koji su dio evening look-a. Tu su i kaputi i bomberi,rađeni od jako kvalitetnih materijala, u neobičnim bojama i sa puno detalja.

Još jedna novina što se tiče KALAstore design brenda je svakako i saradnja sa stilistom Kostom Miljkovićem koji je zajedno sa KALAstore timom radio na kreacijama i doprinjeo da kolekcija dobije pomalo i romantičnu notu.IMG-20171001-WA0007IMG-20171001-WA0011

Više o radu KALAstore tima možete pogledati na njihovoj Facebook stranici ili ih jednostavno posjetite na adresi Jevrejska br. 54, Banja Luka.

Birajmo domaće, jer domaće je u modi!

Photo: Hamza Kulenović
Modeli: Anja Brdar i Snežana Kuzmanović
Stajling i makeup: Kosta Miljković

0 comments on “Fenomenalna NEVERENDING kolekcija KALAstore tima: Komadi koje ćete odmah poželjeti u svom ormaru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: