Kolekcije Nove kolekcije Novosti

Neka nose Lole: Sasvim drugačija LOLA.tees kolekcija

Lole su putovale na Istok da bi birale najljepše materijale od kojih je izrađena ''Lola.tees Fairy Tale'' kolekcija od pet haljina koje pričaju ženstvenu i nježnu, ali dovoljno odrješitu priču, upotpunjenu zidinama starih Hercegovačkih kuća i puteva koji vode zalasku sunca.  

Svakodnevno se susrećemo s novim izazovima, a najnoviji smo skrojili od najfinije svile i 3D čipke.

00

Već smo navikli na dizajn koji uklapamo u svakodnevne kombinacije. Od nedavno, trudimo se zadovoljiti i ”ekstravagantnije” apetite, te smo otklon od dobro poznatih natpisa napravili širenjem ponude materijala i dizajniranjem manje uobičajenih modela. Ovaj put odlučili smo ispričati bajku sa dozom glamura i nadamo se da će Vam se svidjeti., naglašavaju LOLA-e.

Lole su putovale na Istok da bi birale najljepše materijale od kojih je izrađena ”Lola.tees Fairy Tale” kolekcija od pet haljina koje pričaju ženstvenu i nježnu, ali dovoljno odrješitu priču, upotpunjenu zidinama starih Hercegovačkih kuća i puteva koji vode zalasku sunca.

029

 

Nježno roza, boja leda, bijela i neizostavna kombinacija crvene i crne boje u 3D varijantama čipke, nježnoj svili, tilu i perlama zaokružile su  prvu elegantnu LOLA.tees kolekciju.

Potrudili smo se ispričati jednu bajku, pa smo u kreacije unijeli i -bridal look- bogatstvo materijala, ali i decentnost koju može nositi sudar nježnih boja s agresivnom crvenom.

Haljine su po prvi put predstaviljene na tradicionalnoj, VI. Lola reviji održanoj protekli tjedan u idiličnom ambijentu restorana “Etno kuća” u Šurmancima pored Međugorja.

026

Naši modeli već šest godina su “djevojke iz susjedstva” prelijepe mlade Ljubušanke kojima smo neizmjerno zahvalne za višegodišnju suradnju. Također, sretne smo jer cijelu “konstrukciju” naših foto shootinga i revije upotpunjuju kreativci i eksperti iz našeg grada, a to su i ovaj put Beauty by Zeljana (Željana Šimić) Frizerski salon Cut Ya (Katja Šimić) Diamond Beauty (Ivana Miličević), peekabloom_ (cvjetne dekoracije Helena Bubalo) i accessorize by BM (Božana Matić) čija remenja su upotpunila liniju naših haljina.

035

U nastavku donosimo photo session koji je svojim objektivom zabilježila naša sjajna Emma Šukalić i u kojem smo fantastično uživale.

0103016

011

050034

Birajmo domaće, jer domaće u modi!

0 comments on “Neka nose Lole: Sasvim drugačija LOLA.tees kolekcija

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: