Street Style Urednikov izbor Čavrljanje

BHFL X DraWer: Ljetne haljine za sve prilike koje ćete obožavati

U suradnji sa Modnom kućom DraWer danas Vam donosimo prijedloge  ljetnih haljina, za različite prilike, iz kojih nećete željeti izaći cijelo ljeto. Elegantnost, kvaliteta, multifunkcionost i jedinstven dizajn je ono što Vam danas predstavljamo.

Ljeto se ne šali! Visoke temperaure nikako da se spuste koji celzijus niže. No, usprkos visokim temperaturama i dalje možete izgledati elegantno i zavodljivo noseći domaći dizajn. Pitate se kako? U suradnji sa Modnom kućom DraWer danas Vam donosimo prijedloge  ljetnih haljina, za različite prilike, iz kojih nećete željeti izaći cijelo ljeto. Elegantnost, kvaliteta, multifunkcionost i jedinstven dizajn je ono što Vam danas predstavljamo.

#Večernja haljina

Bilo da imate vjenčanje ili pak neku drugu svečanost, najjednostavniji izbor može biti upravo ova prelijepa duga DraWer haljina. Prozračnost i elegantnost ove haljine nas je odmah podsjetila na jutarnje sunčane zrake, stoga smo ju i fotografirali igrajući se sa njima. Haljina je izrađena u nude boji,  ukrašena je sa sitnim cvjetnim aplikacijama, a sve je začinjeno i malim volanom na dnu haljine. Elegantno, jednostavno i totalno chic.

IMG_5159

IMG_5174IMG_5170IMG_5199

#Poslovna haljina

Ove sezone su osobito trendy tzv. haljine košulje, a u ovu DraWer haljinu se vrlo lako zaljubiti. Izrađena je od udobnog materijala, sa jedinstvenom igrom boja, a omogućava vam da se za posao spremite u što kraćem roku. Osim što se može nositi u ovoj poslovnoj varijanti, ovu haljinu košulju vrlo lako možete iskombinirati i u neke casual varijante ili ju pak koristiti kao kimono. Idealno ide i uz hlače. Naš prijedlog je da ju jednostavno ukombinra uz jeans hlače i običnu bijelu majicu, a haljinu koristite kao kimono, i voila! Fenomenalan multifunkcionalan komad sa kojim se možete igrati kroz cijelu sezonu!

IMG_5291

IMG_5304

IMG_5281.jpg

IMG_5308

#Casual haljina

Ovo je haljina u koju smo se zaljubili na prvi pogled. Iako smo naveli kako se radi o casusal haljini, jer se u njoj već zamišljamo u nekoj šetnji pored mora, možete ju nositi i u svečanim prilikama. Duga haljina u domaćem potpisu, ukrašena je volanima, sa itekako trendovskim lađa izrezom, koja uz svu elegantnost dodatno naglašava i Vaš struk. Ovu haljinu možete birati kako u dugoj, tako i u kratkoj varijanti. Izrađena je od udobnog materijala, pa u njoj ljetne vrućine nećete ni osjećati, a izgledati ćete itekako moderno i chic.

IMG_5264

IMG_5250

IMG_5258

IMG_5241-2

#Party haljina

Svaka djevojka/žena pored male crne haljine, u svom ormaru treba imati i jednu mini party haljinu. Neka ovo ljeto Vaš izbor bude baš ova DraWer party haljina, u kojoj ćete se osjećati zavodljivo i jedva ćete čekati da party krene. Osim za starije, ovu haljinu mogu birati i djevojčice ukoliko žele zablistati na svojoj maloj maturi. Jer zašto je ne nositi i nakon toga!

IMG_5337

IMG_5333

IMG_5321

IMG_5342

Ukoliko ste neku od haljina već vidjeli u svom ormaru, onda obavezno posjetite DraWer poslovnice u Sarajevu, na adresi ul. Valtera Perića 11, ili u Kiseljaku, Han Ploča br. 179. Ukoliko niste u mogućnosti osobno pogledati što nam to ova Modna kuća nudi, onda zavirite na njihovu Facebook ili Instagram stranicu.

Birajmo domaće, jer domaće u modi!

0 comments on “BHFL X DraWer: Ljetne haljine za sve prilike koje ćete obožavati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: