I ja nosim domaće Street Style

I ja nosim domaće: Volimo casual

Outfit, posljednji u nizu ovog serijala I ja nosim domaće, predstavlja casual varijantu idealnu za popodnevnu šetnju, kavu sa prijateljicama ili obavljanje svakodnevnih obaveza. Kompletan look je u potpisu domaćih brendova (kojih ovaj put ima mnogo). Pa krenimo redom…

img_2565

Ovaj put smo odabrali divnu haljinu u maslinasto zelenoj boji BH brenda A.I. Design.Ova haljina je neobičnog kroja, dugih rukava te je idealna za ove jesenske prohladne dane. Maslinasto zelena boja savršeno se uklapa u neodoljive boje jeseni, zar ne?

img_2554

U hladnim poslijepodnevnim satima najbolje će vas grijati ova divna Dresscode jakna u tamno plavoj boji. Mi smo apsolutno zaljubljeni u nju. Sigurna sam kako će ova jakna brzo postati neizostavan dio vaših odjevnih kombinacija, jer se uklapa uz sve, od haljina do klasičnog, vašeg omiljenog, jeans-a.

IMG_2573.jpg

Obzirom da su topli ljetni dani daleko iza nas, prilikom nošenja haljina ili suknji neophodno je izabrati i kvalitetne i tople čarape koje će vas štiti od hladnoća. Mi smo u ovaj look odabrali crne čarape BH brenda Gloria Line.

img_2569

Preudobne, mekane i na oko prelijepe kratke ravne čizmice su u potpisu BH brenda Antilop, a koje možete kupiti u Alkibia radnji u prizemlju BBI centra. Osim što su izgledom neodoljive, one su doista preudobne, i sigurna sam da ih ove jeseni nećete poželjeti prestati nositi. Divan uzorak smeđe kože, ukombiniran sa metalnim detaljima daje dojam pomalo rokerskog, ali elegantnog stila.

img_2578

Ova divna smeđa torba je u potpisu BH brenda ILEA, dok nakit potpisuje Nnenn. Divni oblik torbe, ali i boja, kao i neobični nakit Nnenn idealno su upotpunili naš današnji look.

img_2581

O brendovima

Kao i uvijek i danas vam donosimo popis brendova koje nosimo.

Haljina: A.I.design

Jakna: Dresscode

Torba: ILEA bags

Čarape: Gloria Line

Nakit: Nnenn

Cipele: Alkibia

img_2552

Obzirom kako je ovo posljednji post iz naše malog serijala I ja nosim domaće, željela bih se zahvaliti svima koji su učestovali u njemu. Prije svega bih se željela zahvaliti Juriji (modelu) što je pristala na ovu suradnju. Hvala ti za sve savjete koje si podjelila sa mnom. Također bih se željela zahvaliti svim dizajnerima (a bilo ih je preko dvadeset) koji su imali povjerenja u mene i odmah pristali na suradnju. Nadam se kako ste zadovoljni prikazanim.

Hvala vam na svim pozitivnim reakcijama. Hvala što pratite BHFL blog i ne zaboravite: birajmo domaće, jer domaće je u modi!

Đukić Maja

urednik BHFL bloga

0 comments on “I ja nosim domaće: Volimo casual

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: